Jakkesæt og Premium Skjorter

Vælg i mellem vores tidsløse Klassiske Jakkesæt, find din egen unikke farve og mønster med Design Selv Jakkesæt eller prøv vores Premium Skjorter.
Vi har alle størrelser, utallige farver og en lokal skrædder i København, der tilpasser jakkesættet perfekt til dig.
Se mere
hihi.jpg

Premium Skjorter

 

Vores Premium skjorter i en Wrinkle Free Natural Stretch kvalitet giver dig høj komfort, fri bevægelighed og et nystrøget look hele dagen, uden brug af syntetiske materialer – lavet af 100% bomuld.
Pris: 900,- 

Se mere
1241.jpg

Klassiske Jakkesæt

 

Never Out of Stock jakkesættene er elegante klassikere der aldrig går af mode, og derfor har vi dem altid på lager. De kan bestilles og være klar til tilpasning samt levering på 3-7 dage.
Priser fra 4.900,-

Se mere
1423423.jpg

Design selv Jakkesæt

 

Med Made to Order har du muligheden for at vælge mellem tusindevis af forskellige metervarer. Jakkesættene kan bestilles og være klar til tilpasning samt levering på 6-8 uger.
Priser fra 5.400,-

 

 

Et jakkesæt fra J.Antony Copenhagen er mere end bare et jakkesæt – det er en fortælling om stolthed, tradition og godt håndværk. J.Antony Copenhagen samarbejder med nogle af verdens bedste metervareproducenter fra Italien, der sikrer en behagelig og elegant uldkvalitet som er både holdbar og åndbar.

Ring til os

+45 53 53 66 22