Vores værdier

At have hjertet med sig, når det perfekte produkt skabes, er grundstenen i vores virksomhed. En bæredygtig og social ansvarlig produktion er i vores øjne grobund for et unikt produkt, der skiller sig ud. Vi kombinerer disse værdier samt traditionelt italiensk håndværk med nutidens tidsløse elegance.

 

 

 

Vores filosofi

J.Antony Copenhagen er et dansk herretøjsbrand, som startede i 2012 med en vision om at producere elegante kvalitetsjakkesæt på en bæredygtig og social ansvarlig måde.

Den bæredygtige filosofi sikrer gode forhold gennem hele processen – fra fåret på marken til de 75 syersker i produktionen.

Et jakkesæt fra J.Antony Copenhagen er derfor mere end bare et jakkesæt – det er en fortælling om stolthed, tradition og godt håndværk.

J.Antony Copenhagen samarbejder med nogle af verdens bedste metervareproducenter fra Italien, der sikrer en behagelig og elegant uldkvalitet, som er både holdbar og åndbar.

 

J.Antony Copenhagens Værdier. Socialt Ansvarlige og Bæredygtige Jakkesæt.
Vores Service

 

Det er vigtigt for os at skole vores kunder, så du som kunde, kan tage et velinformeret og korrekt valg, når der skal vælges jakkesæt. Derfor lytter vi altid grundigt til dit behov og ønsker for bedst muligt at finde det rigtige jakkesæt til dig.

Vi giver altid vores kunder en dyb indsigt i. 1) Hvordan netop vores jakkesæt er konstrueret. 2) Hvilken uldkvalitet der ville passe dit behov bedst. 3) Hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dit jakkesættet.

I gennem mange års erfaring samt egne kvalitetstests foretaget af vores tekstilingeniør, har vi formået at skabe en dybdegående forståelse for vores produkt. Viden om produktet fra sælgers side, er i vores øjne en essentiel faktor. Hermed giver vi vores kunder en unik oplevelse ved dybdegående, velinformerende og ærlig service.

Et salg hos J.Antony Copenhagen er ikke allerede overstået når du går herfra med et jakkesæt. Vi tjekker efterfølgende op på, om du er tilfreds med den købte vare og hele oplevelsen omkring den. Dette gør vi som et kvalitetstjek, for at sikre vi altid har glade kunder.

Derudover gemmer vi dine informationer, herunder størrelse, tilpasninger og eventuelle kommentarer. På den måde gør vi det let og behageligt for dig at købe hos os igen.