Vedligeholdelse af dit Jakkesæt

 

Her giver vi gode råd til, hvordan du bedst og lettest muligt kan vedligeholde dit jakkesæt. Et J.Antony Copenhagen jakkesæt er lavet af naturlige materialer, 100% uld, og kan derfor også rengøres på en naturlig måde. Se hvordan i denne video.

 

Naturmaterialer Behandles Naturligt

 

For at fjerne små foldere eller lugt fra dit jakkesæt kan du blot hænge det ind på badeværelset når du tager et bad, og lade dampen rense og udligne eventuelle fold.

Efterfølgende tages jakkesættet ud i den friske luft. Lad det hænge i nogle timer. Mikrofibrene i ulden vil nu langsomt falde på plads i sin naturlige pasform.

Lad dit jakkesæt hænge indenfor på en bred bøjle natten over. Undgå at have jakkesættet i dragtposen i denne tid. Jakkesættet er nu klar til næste dags brug.

 

 

 

Frisk luft anbefales for at fjerne enhver lugt eller fugt. Hav jakkesæt ude af dit skab i en dag efter brug, så vil det falde tilbage i sin naturlige pasform.

 

Gem turen til renseriet til pletter eller andre større nødsituationer, og selv da så få dem til blot at rense de udsatte områder, hvis det er muligt.

 

Aldrig stryg eller andre former for varmebehandling på en plet på jakkesættet, så vil pletten være der permanent.

 

Gnid ikke kraftigt på pletter eller snavs for at undgå indlejring i stoffet. Dette har modsatte effekt og vil derfor danne en permanent plet.

 

 

 

Vi Anbefaler
Butlers Renseri & Vaskeri

 

J.Antony Copenhagen og Butlers.dk Renseri

Hos J. Antony går vi meget op i at skåne miljøet, dit jakkesæt og dit helbred – det samme gør Danmarks eneste Svanemærkede renseri, Butlers.

De klarer alt dit rensetøj helt uden brug af kemikalier. Deres nye rensemetoder skåner dig for allergi, hudirritationer og parfumerede tekstiler. Butlers’ Svanemærkede renseri lever op til de høje krav om at stoffer, der bruges til rens, ikke belaster sundheden eller miljøet.

Et Svanemærket renseri må eksempelvis ikke bruge såkaldte flygtige organiske opløsningsmidler, der er miljøbelastende og blandt andet kan skade nervesystemet. Derfor bruger de i stedet CO2 som rensemiddel, der betyder, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø. Hertil slider deres rensemetoder 30 procent mindre end de almindelige renserier.
Læs mere på www.butlers.dk